fbpx

Najlepše fasade hiš – Moderne barve fasad hiš

najlepše fasade hiš - barve fasad

Vsake oči imajo svojega malarja. To še posebej velja v primeru, ko govorimo o barvah fasad in tem, katere so najlepše. V tej objavi se ne bomo opredeljevali, katere so najlepše fasade. Namesto tega vam bomo predstavili slike preko 200 projektov fasad, ki smo jih v zadnjih dveh letih zaključili. V zbirki boste našli t.i. moderne fasade hiš od takih z bleščicami, do bolj tradicionalnih in minimalističnih. Kaj vam je všeč, pa boste sami najbolje vedli.

V primeru, da razmišljate o izdelavi nove fasade, nas kontaktirajte in mi vam bomo predstavili barvne možnosti. Naredili vam bomo eno ali več barvnih študij, ki vam bodo pomagale pri predstavi o tem, kakšna barva fasade je najbolj primerna ali vam najbolj ustreza. Če še niste pripravljeni na to, pa vas vabimo, da si preberete naš članek programih za izris fasade. Le-ti vam omogočajo, da si na podlagi podobne hiše vaši, ali celo na podlagi slike vaše hiše “konfigurirate” svojo bodočo fasado. Poleg tega v njem povemo tudi nekaj o tem, kako izbrati barvo fasade in sicer naslednje nasvete:

 1. Izberite najprej glavno barvo fasade
 2. Izbirajte blage barve
 3. Barva naj ustreza funkciji objekta
 4. Močne odtenke uporabljajte na majhnih površinah
 5. Barvo fasade uskladite z barvo strehe in žlebov

Več si preberite v članku na tej povezavi.

Mnogi razmišljajo o fasadi z bleščicami. Zato smo tudi o tem napisali članek. V njem boste ugotovili, ali je fasada z bleščicami prava izbira za vaše želje in naslednja poglavja:

 • Kaj so bleščice na fasadi
 • kako poteka nanos bleščic na fasado
 • Kako obstojne so bleščice na fasadi
 • Cena fasade z bleščicami

Preberite si celoten članek na tej povezavi.

Sedaj pa k bistvu. Poglejmo si najlepše moderne fasade hiš v modernih in tradicionalnih barvah. V nadaljevanju najdete različne barve fasad. Pripravili smo galerije v naslednjih barvah fasad:

 • sive, in belo sive fasade
 • oker barve oz. topli zemeljski odtenki fasad,
 • žive barve fasad

Povzetek

Objavljenih je nekaj primerov fasad. Več projektov si lahko ogledate na tej povezavi skupaj z opisi, katere materiale smo izbrali oz. uporabili pri izdelavi fasade. Poglejte si tudi dodatne vire informacij za izbiro barve fasade:

Pri izbiri barva fasade, da bo ta najlepša možna torej predlagamo, da se držite osnovnih navodil in izbirate najprej osnovno barvo v blagem odtenku, jo poenotite z barvo strehe in žlebov, ter nato poiščete morebitne dodatne barve. Pomagate si lahko tudi z zgoraj omenjenimi programi za izris fasade ali pa kar naročite ogled objekta in barvno študijo. Za vse informacije smo vam na voljo.

Comments
Comments are closed.
Pokličite zdaj