Obnova fasade hitro in dostopno

Brezplačen ogled objekta in stanja fasade

Temeljita obnova fasade hitro in ugodno

Nudimo brezplačen ogled objekta za načrtovanje del in sanacije. Izvedemo temeljito in kakovostno obnovo fasade po dostopni ceni.

Zahtevajte ponudbo za obnovo fasade
  Poglejte si tudi cenik fasaderskih storitev

  Postopek obnove fasade

  Kako poteka obnova fasade v sodelovanju z nami
  • 1

   Ogled objekta

   Oglasimo se ob dogovorjenem terminu in pripravimo načrt za izvedbo del za obnovo fasade. Natančno pregledamo stanje obstoječe fasade in predlagamo obseg del, ki jih je smiselno izvesti.

  • 2

   Obnova fasade

   Po potrditvi ponudbe za obnovo fasade določimo termin, ki se ga držimo. Ob pričetku z deli poskrbimo najprej za zaščito tlaka, ojačitve diagonal in notranjih vogalov špalet, obdelavo vseh robov objekta, izdelavo odkapnih profilov, izdelavo barvne študije, izvedbo odvodnjavanja, ...

  • 3

   Zaključek obnove fasade

   Ob zaključku z deli poskrbimo za odvoz odpadnega materiala, očistimo okna in vrata ter ostale površine, na katerih so lahko sledi del. Ob zaključku izvedemo tudi temeljit pregled obnovljene fasade.

  Izkušeni in kvalificirani strokovnjaki za izdelavo in obnovo fasad

  Tri ekipe strokovnjakov z več kot 10 leti izkušenj izvajajo fasaderska dela. Poskrbimo, da je prvi ogled temeljit in točno pokaže, katera dela so potrebna. Dela na fasadah izvajamo v skladu s priporočenimi praksami proizvajalcev materialov.
  Več kot 10 let izkušenj

  Strokovnjaki s tradicijo in dolgoletnimi izkušnjami zagotavljajo, da bo obnova fasade izvedena kakovostno, pravočasno in brezhibno.

  Vrhunski materiali

  Za obnovo fasad uporabljamo najboljše materiale in se 100% držimo zahtev proizvajalcev materialov.

  Dostopne cene

  Naša dela so skrbno premišljena in dobro organizirana. Ne zapravljamo časa in materialov. Poskrbimo, da naročimo le toliko materiala, kot ga zares potrebujemo in ga porabimo le toliko, kot je potrebno.

  Vse o obnovi fasade

  Pri obnovi fasade na starejši hiši se je potrebno izdelave fasade lotiti malo drugače kot pri novogradnji.
  Najprej je potrebno pregledati kakšna je izolacija temeljev. Največkrat je potrebno hišo odkopati do temeljev, jih očistiti, hidro in toplotno izolirati z XPS. Zatem je temelje treba zaščititi s čepasto folijo in narediti odvodnjavanje. Nato je potrebno nazaj zasuti s prodom.
  Šele zatem se lahko lotimo obnove fasade. To vse vam uredimo mi v sklopu obnove fasade.
  Ob pregledu ometa ugotovimo, če slučajno omet kje odstopa, kajti tam je potrebno omet odstraniti in sanirati. Najbolj priporočljivo pa je ves omet odstraniti do zidakov, v kolikor je omet na fasadi resnično slab in odstopa.
  Tako fasado je najbolje izolirati z paro propustnim stiropor-jem,ki ima boljšo lambdo (0,031), saj tako hiša še vedno diha in lahko uporabimo tanjšo izolacijo. Tako nam ostane še vedno dovolj svetlobe pri oknih. Najprej jo moramo oprati z visokotlačnim čistilnikom, nato premažemo z emulzijo, ne akrilno ampak tisto, ki je paro propustna. Ko nalepimo stiropor na fasado ga moramo nujno tudi sidrati s PSK sidri in pokriti z EPS čepi. Pri starejši hiši je to bistvenega pomena, ker lahko ostali omet odstopi od zidakov in s tem odstopi tudi izolacija. Potrebno pa je izbrati tudi primeren fasadni sistem, da ustreza stiropor-ju. To pomeni,da mora biti lepilo za armiranje mrežice grobo, da ne zapre zarez, ki omogočajo paro propustnost stiropor-ju, zaključni sloj pa silikat oziroma silikon.

  Načrtujete obnovo fasade? Stopite v stik.

  Pripravili vam bomo dostopno in točno ponudbo za obnovo fasade in se dogovorili za ogled objekta.
  Naročite ponudbo