fbpx

7 razlogov, zakaj je dobro vložiti v kakovostno fasado

cena-izdelave-fasade

Fasada stavbe je prvo, kar opazimo, vendar je pomembna še z mnogo več vidikov kot zgolj zaradi lepega videza in ustvarjanja dobrega prvega vtisa. Preberite šest razlogov, zakaj je dobro investirati v kakovostno fasado:

  1. Kakovostno izdelana fasada lahko doda vrednost vašemu domu. Če boste kdaj razmišljali o prodaji, bodo potencialni kupci navdušeni nad privlačno fasado in bodo za vašo nepremičnino pripravljeni plačati več.

 

  1. Lepa fasada vam lahko pomaga tudi pri oddaji nepremičnine za več denarja. Če želite z oddajanjem nepremičnine ustvariti dohodek, bo s kakovostno fasado le-ta privlačnejša za potencialne najemnike in bo lahko dosegla višjo ceno najema.

 

  1. Fasade igrajo pomembno vlogo pri zaščiti vašega doma pred vremenskimi vplivi. Z naložbo v trajno in dobro izdelano fasado lahko pripomorete k podaljšanju življenjske dobe vaše nepremičnine in jo zaščitite pred vremenskimi vplivi.

 

  1. Dobra fasada lahko izboljša tudi energetsko učinkovitost vašega doma. Dobro izolirane stene in okna lahko pomagajo ohranjati vaš dom pozimi topel in poleti hladen, kar vodi do nižjih računov za energijo.

 

  1. Kakovostna fasada zahteva tudi malo vzdrževanja, kar pomeni, da vam čez čas ne bo treba zapravljati denarja za popravila ali zamenjavo delov. To vam lahko dolgoročno prihrani veliko denarja.

 

  1. Ustrezno izdelana fasada lahko pomaga zmanjšati onesnaženje s hrupom iz zunanjih virov, kot sta promet ali gradbena dejavnost. Tako si zagotovite bistveno višjo kakovost bivanja in uživate v okolju z manj hrupa in motečih dejavnikov.

 

  1. S fasado lahko dosežete tudi večjo varnost, saj lahko požarno odporna fasada zagotovi dodatno plast zaščite pred poškodbami zaradi požara.

 

Konec koncev je kakovostno izdelana fasada preprosto videti lepša kot dotrajana ali slabo oblikovana. Če ste ponosni na svoj dom, se splača investirati v kakovostno fasado, s katero bo videti kar najbolje.

 

Call Now ButtonPokličite zdaj